Hent programmer

Her kan du downloade diverse programmer.

QuickSupport

Hent vores QuickSupport-klient, som giver os mulighed for at fjernstyre din computer via internettet. Programmet skal ikke installeres på din computer, men downloades og køres direkte fra browseren.

Programmet er det samme som bankerne bruger til fjenbetjening af kundernes PC, hvis kunden har problemer med at få forbindelse til netbanken. Der kan ikke oprettes forbindelse til din PC uden at du giver tilladelse til det i hvert enkelt tilfælde, og forbindelsen er desuden beskyttet af en adgangskode som udskiftes efter hver brug.
Download TeamViewer Quick Support

Borland Database Engine (BDE)

Mange programmer bruger Borland Database Engine (BDE), som giver mulighed for at læse data i mange forskellige formater. Desværre er der ikke lavet opdatering af BDE de seneste år, og det kan være lidt drilsk at installere BDE på nyere udgaver af Windows.

Derfor har vi lavet et installationsprogram til BDE, som du kan downloade her. Hvis BDE allerede er installeret på computeren, opgraderes den eksisterende version automatisk til nyeste udgave, og alle indstillinger i den eksisterende version bevares.

Ud over at installere / opgradere BDE til seneste version, kan programmet også bruges til at fjerne en eksisterende BDE-installation fuldstændig fra computeren. Endvidere kan installationsprogrammet køre "silent" (i baggrunden) ved brug af kommandolinjeparametre.

Brug parameteren /? når du starter installationsprogrammet for at se hvilke muligheder der gives.
BDE installationsprogram


© Thomas Vedel Consult ApSClick here to subscribe to this RSS feedemail info@veco.dk