Referenceliste

Thomas Vedel Consult har siden år 2000 udført en lang række sparrings- og udviklingsopgaver for kunder spredt ud over hele Danmark. Nedenfor ses et par kundeudtalelser.

GateHouse A/S

Vi har samarbejdet med Thomas i omkring 10 år om udvikling og vedligeholdelse af et internt, databasebaseret projektstyringsværktøj. Thomas er særdeles kvalitetsbevidst og har ansvar for design og implementation af databasedelen.

Vi er yderst tilfredse med samarbejdet, hvor der leveres arbejde af høj kvalitet til aftalt tid og pris.

Michael Bondo Andersen, CEO
GateHouse A/S

Videncentret for Landbrug

Thomas er altid inspirerende og behagelig at tale med. Han viger aldrig tilbage for at undersøge selv det mest spidsfindige tekniske spørgsmål, baseret på hans store evne både som teoretiker og praktiker. Da vi begyndte at professionalisere udvikling, var han automatisk tovholder på de klassiske men ofte oversete dyder som gør forskellen på en professionel og amatør blandt udviklere: datakvalitet, databasearkitektur, integration, versionsstyring og dokumentation.

Thomas har været min kollega i mange år: En del af tiden havde jeg fornøjelsen af Thomas som udvikler i min afdeling, ja faktisk var han den første og eneste udvikler da vi sammen på VFL startede en central udviklerpulje, som siden blev til et stort udviklingsteam der voksede op og blev til en selvstændig afdeling.

Ivan Munk, IT-chef
Videncentret for Landbrug


© Thomas Vedel ConsultClick here to subscribe to this RSS feedemail info@veco.dk